بررسی و معرفی کامل کسب و کار هوشمند
نوشته شده توسط : پول یابی

بررسی و معرفی کامل کسب و کار هوشمند

با توجه به اینکه تجارت و تعاملات بین کسب و کارها در دنیای امروزی دستخوش تغییرات زیادی شده است، کسب و کارهای تازه‌ای به وجود آمدند تا پاسخگوی این نیازهای جدید باشند. از جهت دیگر، بسیاری از کسب و کارهای سنتی نیز دچار تغییر شده‌اند و بخشی از فعالیت‌های خود را به اینترنت منتقل کرده‌اند. یکی از این انواع مشاغل، کسب و کار هوشمند است. این دسته از مشاغل، با این هدف به وجود آمدند که به جمع‌آوری، یکپارچه‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ارائه دیتا در رابطه با کسب و کارهای مختلف بپردازند. در یک کسب و کار هوشمند، جهت کنترل تصمیم‌گیری‌های مدیریتی و سازمانی استفاده می‌شود و این اطلاعات معمولا به سختی بدست می‌آیند. شما قادر خواهید بود تا از این اطلاعات جهت پیش‌بینی وضعیت فروش، رفتار مشتریان، جلوگیری از تقلب، مدیریت ارتباط و تعامل بهتر با مشتریان استفاده نمائید. کسب و کار هوشمند به شما کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری‌های بهتری را در تمامی جنبه‌های مدیریتی سازمان و شرکت‌ها اتخاذ نمائید. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید تا از صفر تا صد کسب و کار هوشمند را با یکدیگر مورد بررسی قرار دهیم.

کسب و کار هوشمند چیست؟

کسب و کار هوشمند، به مشاغلی اشاره دارد که در آن‌ها از فناوری‌های کامپیوتری استفاده می‌شود. به بیان دیگر، نرم‌افزارهای کاربردی، مدل‌های کسب و کار و استراتژی‌هایی که به سازمان‌ها و شرکت‌ها کمک می‌کنند تا مدیریت منابع مختلف خود را به بهترین شکل انجام دهند، در مجموع یک کسب و کار هوشمند محسوب می‌شوند. الگوهایی که به این هدف طراحی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ قادر خواهند بود تا داده‌های پراکنده و نامنظم را به دیتاها و اطلاعاتی قابل فهم تبدیل نمایند. همچنین، این اطلاعات در صورت نیاز قابل اشتراک‌گذاری خواهند بود. علاوه بر این امر، اگر تمایل داشتید تا این اطلاعات را در آینده استفاده نمائید، می‌توانید آن‌ها را ذخیره کنید!

افرادی که وظیفه اتخاذ برخی از تصمیم‌گیری‌ها را در حوزه کسب و کاری خود دارند، موظف خواهند بود تا با استفاده از این اطلاعات به مدیریت هوشمند پروسه‌های در جریان بپردازند. کسب و کار هوشمند، به صورت معمول به استفاده هوشمندانه و با آگاهی اشاره دارد که از دیتاهای بدست آمده استفاده می‌کند. این دیتاها، اگر به شکل دستی جمع‌آوری شوند فرآیندی پیچیده و پر هزینه را برای سازمان‌دهی و طبقه‌بندی به دنبال خواهند داشت؛ از این رو، جهت دریافت آن‌ها از سیستم‌های هوشمند استفاده می‌شود.

بر اساس آمارهای جمع‌آوری شده، دلایل معتبری عرضه شده‌اند که بیان می‌دارند سازمان‌ها و کسب و کارهای مختلف موفق شده‌اند تا هزینه‌های غیرضروری خود را جهت تحلیل داده‌ها کاهش دهند. همچنین، کسب و کار هوشمند سبب شده است تا وضعیت درون سازمانی از لحاظ رقابتی کاهش پیدا کند و ضریب موفقیت و درآمدزایی آن‌ها رشد قابل توجهی را نتیجه دهد. بنابراین، اگر شما نیز قصد دارید تا کسب و کار خود را با یک معماری تجاری مناسب چارچوب‌بندی کنید، بهتر است تا آن را به یک کسب و کار هوشمند تبدیل نمائید. به عنوان مثال؛ راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی یکی از این ابزارهای کسب و کار هوشمند است که به شما اجازه می‌دهد تا با استراتژی‌هایی همچون دیجیتال مارکتینگ در کسب و کار، درآمد خود را افزایش دهید و پیشرفت کنید.

کسب و کار هوشمند و کاربرد آن

همانطور که در بخش قبل ذکر شد، کسب و کار هوشمند به شما کمک می‌کند تا داده‌های کسب و کار خود را به شکل بهتری تحلیل نمائید و آن‌ها را طبقه‌بندی کنید. یک کسب و کار هوشمند در دنیای امروزی، قابلیت و قدرت بیشتری برای درآمدزایی و موفقیت خواهد داشت؛ زیرا سیستم‌های هوشمند به کسب و کارها کمک می‌کنند تا سرعت و کنترل بالاتری نسبت به فرآیندهای مختلف در کسب و کار مورد نظر صورت گیرد. همچنین، می‌توان این داده‌ها را ذخیره نمود و در صورت احتیاج، در ادامه مسیر کسب و کار از آن‌ها استفاده کرد. برخی از کاربردهای یک کسب و کار هوشمند در بازار کار، در بخش زیر ذکر شده‌اند:

  • استخراج نمودن و آنالیز اطلاعات
  • مدیریت و کنترل تعاملات کسب و کار با مشتریان
  • برخورداری از سیستم‌های هوشمند جهت برنامه‌ریزی
  • مدیریت و نظارت بر زنجیره تامین کسب و کار
  • مدیریت اتوماسیون اداری
  • دریافت اطلاعات درباره بازار کسب و کار
  • شناسایی عمیق و دقیق الگوهای مختلف

به عنوان مثال؛ سیستم زنجیره تامین را در نظر بگیرید! این بخش از کسب و کار جهت موفقیت به اطلاعات آماری دقیقی احتیاج دارد و به هر میزان که بتوان داده‌های مفیدتری را برای الگوگیری آن استخراج کرد، به همان میزان مدیریت زنجیره تامین نیز راحت‌تر خواهد بود. زمانی که دیتاهای پراکنده و نامنظم در این سیستم‌های هوشمند طبقه‌بندی و فیلتر می‌شوند، تصمیم‌گیری بر اساس آن‌ها ساده‌تر خواهد بود. تحلیل‌گران به راحتی قادر خواهند بود تا تفسیرهای خود را با توجه به این جداول ارائه دهند.

مزایای کسب و کار هوشمند

این نوع از کسب و کار، مزیت‌های متعددی دارد که به افراد و تجارت‌ها کمک می‌کنند تا سرعت درآمدزایی خود را افزایش دهند. از طرف دیگر، می‌توان به کمک این مدل از کسب و کار، کنترل و نظارت را بر فرآیندها دقیق‌تر کرد. دلیل این امر، آن است که بسیاری از فرآیندها و پروسه‌ها به صورت خودکار و اتوماتیک انجام و ثبت می‌شوند و شما قادر خواهید بود تا در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل و مسئله‌ای، به این اطلاعات ثبت شده مراجعه فرمائید. در ادامه، برخی دیگر از مزایای کسب و کار هوشمند را برای شما مورد بررسی قرار داده‌ایم:

  • افزایش میزان درآمد
  • رشد درصد جذب مشتریان
  • کمک به حفظ بهتر مشتریان کسب و کار
  • افزایش ارزش افزوده
  • بالا بردن نرخ بازگشت سرمایه اولیه
  • بوجود آوردن یکپارچگی در سیستم‌های کاربردی سازمان
  • بهینه‌سازی پروسه‌های شکل گرفته در کسب و کار
  • استفاده مطلوب از فرصت‌های موجود در بازار
  • سازمان‌دهی و انظمام فعالیت‌های پیچیده و تکراری

یکی از بهترین و مهم‌ترین کاربردهای کسب و کار هوشمند در این است که می‌توان ارتباط با مشتریان را به نحوی متفاوت و سریع مدیریت کرد. به صورت کلی، سیستم‌هایی که جهت ارتباط با مشتریان به کار برده می‌شوند، می‌توانند شامل یک نوع از خدمات یا محصولات تازه، ساختارهایی جدید یا فرآیندی تازه جهت تولید محصولات باشند. به بیان دیگر، سیستم کسب و کار هوشمند می‌تواند گستره‌ای از فناوری‌های جدید تا محصولات تازه و خلاقانه را دربرگیرد. کسب و کاری موفق است که علاوه بر تبدیل شدن به یک کسب و کار هوشمند، از فعالیت‌های نوآورانه و خلاقانه نیز در راستای انجام فرآیندهای خود استفاده نماید.

نحوه راه‌اندازی کسب و کار هوشمند

اگر قصد دارید تا کسب و کار سنتی خود را به یک کسب و کار هوشمند تبدیل کنید، در اولین قدم باید فرآیند دسترسی به اطلاعات خود را بهبود دهید. این سهولت‌دهی باید به گونه‌ای باشد که فرد تصمیم گیرنده یا مدیر، بتواند در هر زمان یا مکان، بدون احتیاج داشتن به افراد واسطه یا نیروهای شرکت، به اطلاعاتی که می‌خواهد دستیابی پیدا کند. طی فرآیند هوشمندسازی، باید امکان فیلتر نمودن اطلاعات و بررسی آن‌ها وجود داشته باشد تا مدیریت کسب و کار بتواند این دیتاها را از زوایای متفاوت بررسی و تحلیل کند.

در قدم دوم، برای اینکه بتوان به راحتی به این اطلاعات دسترسی داشت و به اصطلاح، سهولت دسترسی آ‌ن‌ها را افزایش داد؛ لازم است تا پروسه‌های مختلف در این کسب و کار، خودکار و اتوماتیک شوند. در راستای اتمام این مرحله؛ تمامی مکاتبه‌های درون سازمانی و برون سازمانی الکترونیکی می‌شوند و بخشی از سرویس‌ها نیز به شکل آنلاین ارائه می‌گردند. مزیتی که انجام اینکار دارد، در این است که می‌توان تمامی مکاتبه‌ها را ثبت و ضبط شده حفاظت کرده و هر اطلاعاتی که به سازمان وارد یا خارج می‌شود، با منبعی مشخص منتقل گردند.

کسب و کار هوشمند و سیستم‌های اتوماسیون

یکی از مهم‌ترین ابزارهایی که در راه‌اندازی یک کسب و کار هوشمند باید حتما به کار برده شود؛ سیستم‌های اتوماسیون اداری هستند. این سیستم‌ها قادر خواهند بود تا حجم کاری نیروهای یک سازمان را کاهش دهند و سبب صرفه‌جویی در زمان شوند. از طرف دیگر، سیستم‌های اتوماسیون یک کسب و کار هوشمند مسئولیت‌های پشتیبانی را در یک محیط اداره بر عهده می‌گیرند.

توجه داشته باشید که اگر کسب و کار شما یک سازمان، شرکت یا برندی فناوری‌محور است؛ باید هوشمندسازی آن را در لیست کارهای اولویت‌دار خود قرار دهید! همچنین، به یاد داشته باشید که بکارگیری اتوماسیون‌های اداری در این نوع از کسب و کارها بسیار حائز اهمیت خواهد بود و از میان ابزارهای مختلفی که در یک کسب و کار هوشمند مورد استفاده واقع می‌شوند، سیستم‌های اتوماسیون بیشترین حجم کار را انجام می‌دهند. شما قادر خواهید بود تا اطلاعات و داده‌های کسب و کارتان را، به راحتی با استفاده از اتوماسیون‌های اداری مدیریت کنید. در آخر، بکارگیری هوش مصنوعی و در صورت امکان، تکنولوژی‌های جدید دنیا؛ به رشد هر کسب و کار هوشمند کمک شایانی خواهد کرد.

جمع‌بندی

در این مقاله، به صورت کلی به بررسی اطلاعاتی در رابطه با کسب و کار هوشمند و نحوه استفاده از اتوماسیون‌های اداری پرداختیم. یک کسب و کار هوشمند در دنیای امروزه، قابلیت بالاتری جهت موفق شدن دارد؛ زیرا فعالیت‌ها و اموراتی که در این نوع از کسب و کارها انجام می‌گیرند، با سرعت و کنترل بهتری انجام می‌شوند. کسب و کار هوشمند، با توجه به رشد و پیشرفت تکنولوژی، به کسب و کارهایی اطلاق می‌شود که از هوش مصنوعی و سیستم‌های اتوماسیون اداری در مدیریت امور مختلف خود استفاده می‌کنند.



آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

آموزش کامل گنج یابی در ایران (پکیچ دفینه و زیرخاکی مشک آبادی)

تمام اطلاعات و منابع مهم گنج یابی و دفینه یابی به زبان فارسی در این مجموعه موجود است. دانلود بزرگترین مجموعه آموزش کامل گنج یابی و نشانه های دفینه (پکیج دفینه و زیرخاکی مشک آبادی) مجموعه بزرگ و کم نظیر آموزش کامل گنج یابی در ایران، اولین کامل ترین پکیچ گنج یابی و نشانه های ...

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها(شناخت گنج یابی)

دانلود کتاب رمز گشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری کاسه ها و جوغن ها شناخت جوغن ها در گنج یابی بسیار مهم است چون: يکي از بيشترين علايمي که در ايران عزيز وجود داره سنگ کاسه و جوغنها هستند کاسه ها به طور معمول نشانه قبر هستند اما بعضي مواقع تفسير ديگري نيز ...

دانلود کتاب گنج باستان (آموزش دفینه یابی)

دانلود کتاب گنج باستان ، شناخت شیوه های گنج یابی و دفینه با تصاویر کتاب گنج باستان مطلب و تصاویر مستدل و جمع آوری شده در مورد دفینه و اماکن باستانی و شیوه های شناخت گنج و دفینه یابی می باشد. این اطلاعات با ارزش و کمیاب، مجموعه مطالعات تجربی و نیز استخراج از کتابهای نایاب و ...

دانلود کتاب دویست نشانه دفینه و گنج

کتاب 200 نشانه دفینه ،منبعی ارزشمند برای شناسایی و آگاهی از دویست علامت، سمبل و نشانه در گنج یابی و بهترین راهنما برای درک مفاهیم گنج نامه ها و نسخه های دفینه می باشد. در کتاب دویست نشانه دفینه و گنج ، علائم و دفینه ها با تصویر واضح طراحی شده و طی جدول بندی منظم و علمی معنای ...



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 آذر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: